Yrittäjyyteen kevyesti -tilaisuus ja vuosikokous

Tapahtuman päivämäärä: 03.11.2016

Tapahtuma-aika: 16.30

Tapahtumapaikka: Business Meeting Park, Forum Kukontori (Yrjönkatu 23 B, Helsinki)

Yrittäjyys-verkostomme vuosikokousmiitissä oli jaossa työkaluja ja toimintamalleja kevytyrittäjyyteen. Illan aikana kuultiin asiaa toimistohotelleista, laskutuksesta sekä verkkopalveluista. Tilaisuus järjestettiin Business Meeting Parkin Kukontori-tiloissa.
Illan ohjelma:
  • Klo 16:30-17:15 MiitIT ry:n Yrittäjyys-verkoston vuosikokous
  • 17:15-17:30 Kevyt suolapala ja virittyminen kevytyrittäjyysmiittiin
  • 17:30-19:15 Kevytyrittäjyyspuheenvuorot (kts. alla) ja -keskustelu
  • 19:15-20:30 Iltapalaa ja vielä vapaampaa keskustelua

Vuosikokouksessa hyväksyttiin mm. verkoston toimintasuunnitelma ja valittiin johtoryhmä vuodelle 2017. 

Kevytyrittäjyys-puheenvuoroina kuultiin:
  • Nykyaikaisista tila- ja palveluratkaisuisuista yrittäjyyden eri vaiheisiin ja tarpeisiin esittäjänä Kare Casals, CEO, Business Meeting Park. - Yrittäjyys-verkoston vuosikokousmiitille tilan tarjoava Business Meeting Park on suurin businesspalvelujen ja -tilojen tarjoaja Helsingin ydinkeskustassa. 70 toimisto- ja etätyötilaa, 34 kokous- ja koulutustilaa, 10 lounge-tilaa sekä kaksi saunaa terassilla.
  • Omien töiden laskutuksesta jopa ilman yrityksen perustamista esittäjänä Johanna Singh Eezy Osk:sta. - Eezy on laskutuspalvelu, jonka kautta on mahdollisuus laskuttaa omia töitään ilman oman yrityksen perustamista. Palvelu sopii niin osa-aikaisen kuin myös päätoimisen työn laskuttamiseen. Eezy on toiminut vuodesta 2008 ja palvelun piiriin on rekisteröitynyt jo yli 20 000 käyttäjää laaja-alaisesti eri aloilta.
  • Uusista kevyistä verkkosivu- ja verkkokaupparatkaisuista PK-yrityksille esittäjänä Eetu Mustonen Elisa Appelsiinilta - Elisa haluaa auttaa PK-yrittäjiä menestymään ja kehittää jatkuvasti tuotevalikoimaansa vastaamaan yrittäjien tarpeita. Elisalta yrittäjä saa liittymien ja laitteiden lisäksi mm. verkkotunnukset, toimistosovellukset, tietoturvaratkaisut sekä kotisivu- ja verkkokaupparatkaisut.

 

Huom: vuosikokous (16:30-17:15) oli vain MiitIT ry:n jäsenille.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Facebooktwitterlinkedin