Yrittäjyys-verkosto

MiitIT ry:n Yrittäjyys-verkosto on vuonna 2012 perustettu vertaisverkosto yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Verkosto tarjoaa yrittäjille tilaisuuden oppia uutta ja verkostoitua niin sosiaalisessa mediassa kuin tilaisuuksissa, joita järjestetään pitkin vuotta.

Yrittäjyys-verkosto tukee yrittäjää kasvussa!

Verkoston tavoitteena on edesauttaa uusien yritysten syntymistä, yrittäjien rahoitus-, markkinointi-, ideointi- ja liiketoimintaosaamista. Haluamme luoda vahvan kasvavien yritysten ja yrittäjien verkoston, jolle juuri nyt on Suomessa tarvetta.

Toiminta

Yrittäjyys-verkoston tilaisuudet tukevat yrittäjän jaksamista ja kasvattavat ymmärrystä niin alan uusista suuntauksista kuin kansainväliseen toimintaan liittyvistä asioista. Olemme järjestäneet tilaisuuksia mm. seuraavia teemoja ja asiakkokonaisuuksia mukaillen

  • Myynti ja markkinointi
  • Asiakashankinta
  • Henkilöstön palkkaus
  • Taloushallinto, talous ja kassavirta
  • Viestintä

Tilaisuuksien yhtenä tärkeänä tavoitteena on mahdollistaa yrittäjien välinen verkostoituminen. Lisäksi pyrimme järjestämään tutustumisia erilaisiin yrityksiin mm. yritysvierailuiden muodossa.

Tervetuloa Yrittäjyys-verkoston tilaisuuksiin! MiitIT ry:n jäsenille tilaisuudet ovat pääosin ilmaisia.

Tule mukaan verkostoitumaan myös sosiaalisessa mediassa!

Linkit Yrittäjyys-verkoston someareenoille löytyvät oikeasta sivupalkista ->

Liity verkoston jäseneksi

Voit liittyä Yrittäjyys-verkostostoon sähköpostitse os. jasenasiat(ät)tivia.fi. Jäsenenä saat verkoston tapahtumatiedot suoraan sähköpostiisi. Verkostojäsenyys on MiitIT ry:n jäsenille ja se on maksutonta.

Tapahtumat

Yrittäjyys-verkosto blogissa

Johtoryhmä

Oletko kiinnostunut yrittäjyyteen liittyvistä teemoista ja tapahtumien tai yritysvierailuiden järjestämisestä? Mikäli asia kiinnostaa, ota yhteyttä MiitIT ry:n johtokuntaan

Verkoston yhteyshenkilö johtokunnassa on Juha Lappi.