Tietohallinto-verkosto

MiitIT ry:n Tietohallinto-verkosto keskittyy operatiiviseen johtamiseen, toimeenpanoon ja käyttöönottoihin liittyviin haasteisiin, palvelujen rajapinnassa toimimiseen ja palvelujen prosesseihin (ITIL ym.), kuten myös tietohallinnon sekä toimittajien ja asiakkaiden väliseen yhteistyöhön.

Verkoston tarkoituksena on lisätä jäsentensä keskinäistä verkostoitumista, kehittää operatiivista tietohallintotoimintaa ja edistää hyvää tietohallintotapaa. Verkosto seuraa aktiivisesti alan kehityssuuntia ja tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Verkosto järjestää vuodessa 2-5 tapahtumaa.

Toiminta vuonna 2016

Tietohallinto-verkosto tuottaa operatiivisen ja strategisen tietohallinnon toiminnan tukemiseksi tapahtumia vuonna 2016 Aivoituksia –teemalla ja esittelee verkoston jäsenille uusia innovaatioita mitkä puhuttaa, kiinnostaa ja innostaa tietohallinnon ammattilaisia ja nostaa keskusteluun tietohallintoa puhuttavia ajankohtaisuuksia.

Kevätkaudella pidettiin Aivoituksia 4+5 ja syyskaudella on tulossa Aivoituksia 6+7

Tilaisuuksista ilmoitetaan tapahtumakalenterissa  sekä TIVIAn verkkosivuilla, Tietohallinto-verkoston jäsenpostituksin ja tiedottein sekä myös mahd. yhteistyökumppaneiden kautta.

Liittyminen Tietohallinto-verkostoon

Voit liittyä verkostoon sähköpostitse os. jasenasiat(ät)tivia.fi. Jäsenenä saat verkoston tapahtumatiedot suoraan sähköpostiisi. Verkostojäsenyys on MiitIT ry:n jäsenille maksutonta.

Tervetuloa mukaan kaikki tietohallinnosta kiinnostuneet henkilöt, yritykset ja yhteisöt!

Tapahtumat

Tietohallinto blogissa

Johtoryhmä

Vuodelle 2017 valittiin johtoryhmän jäsenet verkoston vuosikokouksessa 30.11.2016:

Marianne Suvanen, puheenjohtaja
SAP Finland
Puh. 050 431 0030
marianne.suvanen(ät)sap.com

Irja Hedberg
SOK
i.k.hedberg(ät)gmail.com

Asko Hentunen
Pivotal Consulting Oy
asko.hentunen(ät)pivotal.fi

Paula Miinalainen
paula.miinalainen(ät)arborviate.fi

Pia Melender
pia_melender(ät)bat.com

Yhteyshenkilönä MiitIT ry:n johtokunnassa
toimii  Jarmo Erling.