SeniorIT

SeniorIT-verkosto perustettiin lokakuussa 2015 ja kick off -tilaisuudessa oli parikymmentä osallistujaa, jotka ideoivat innokkaasti uuden verkoston toimintaa. Verkostolle valittiin johtoryhmä helmikuussa 2016.

Verkoston tarkoituksena on toimia kokeneiden ICT-ammattilaisten ja MiitIT ry:n kontaktiverkostona, joka antaa jäsenilleen mahdollisuuden verkostoitua, oppia uutta ja  jakaa osaamistaan sekä nauttia kulttuurista.

Toiminta on suunnattu ensisijaisesti kokeneille ICT-ammattilaisille, mutta se on avoin kaikille MiitIT ry:n jäsenille. MiitIT-toimisto ylläpitää verkoston jäsenluetteloa ja lisää siihen Senioriverkoston tilaisuuksiin osallistuneet uudet jäsenet.

Liity verkostoon!

Liity joukkoon lähettämällä sähköpostia os. jasenasiat(ät)tivia.fi. Jäsenenä saat verkoston tapahtumatiedot suoraan sähköpostiisi. Verkostojäsenyys on maksutonta ja avoinna kaikille MiitIT ry:n jäsenille.

Tervetuloa mukaan toimintaan ideoimaan ja vaikuttamaan. Ota yhteyttä tilaisuuksissa, johtoryhmän (nimet oikealla) kautta tai käyttämällä Facebook-ryhmää.

seniorit

Tapahtumat

Seniorit blogissa

Johtoryhmä

(aakkosjärjestyksessä)

Sakari Eränen
sakari.eranen(ät)saunalahti.fi

Jarmo Lahti
jlahti(ät)infocrea.fi

Raimo Leivo
raimo.leivo(ät)gmail.com

Ilkka Liedes
puheenjohtaja
ilkka(ät)liedes.net

Armi Westin
armi.westin(ät)pp.inet.fi

Yhteyshenkilönä MiitIT ry:n johtokunnassa
toimii  Joona Haavisto.