ICT Ladies -verkosto

ICT Ladies antaa tietotekniikka-alalla toimiville naisille mahdollisuuden kehittää itseään ammatillisesti ja luoda uusia, hyödyllisiä kontakteja. Keskustelu on tapahtumissamme vilkasta: ICT Ladies -verkosto on lähtenyt liikkeelle niistä yhteisistä kokemuksista, jotka väistämättä nousevat esiin, kun alalla toimivat naiset kohtaavat.

Verkosto perustettiin 10.12.1997 ja perustamisestaan alkaen verkosto on toiminut aktiivisesti järjestäen tapahtumia kuukausittain kesätaukoa lukuun ottamatta. Verkostossamme on noin 200 varsinaista jäsentä ja meillä on ryhmät LinkedINissä ja Facebookissa, joissa on molemmissa noin 400 jäsentä. Otamme mielellämme mukaan uusia jäseniä joukkoomme, joten tervetuloa! Huom! Myös miehet ovat tervetulleita mukaan tapahtumiimme!

Leidit järjestävät monipuolisia tapahtumia - seuraa ilmoittelua

Pidämme tapahtumiemme ammatillista antia korkeana kutsumalla puhujiksi alan asiantuntijoita aihealueelta. Käsittelemme myös kevyempiä aiheita tilanteen mukaan.

ICT Ladies edistää verkostojen välistä yhteistoimintaa muiden alalla toimivien verkostojen kanssa. Teemme esimerkiksi antoisaa yhteistyötä  Pirkanmaalla toimivan Pitkyn/ICT Ladies -verkoston kanssa.

Liity verkostoomme sähköpostitse os. jasenasiat(ät)tivia.fi. Jäsenenä saat tapahtumatiedot suoraan sähköpostiisi ja pääset ilmaiseksi verkostomme ja MiiITin muitten verkostojen tapahtumiin.
Tule mukaan! Saat ajankohtaista tietoa, virkistäviä oivalluksia, lisää energiaa sekä mukavaa seuraa!

Tapahtumia menneiltä vuosilta

Tapahtumat

Leidit blogissa

Johtoryhmä

ICT Ladies - johtoryhmä 2019

Pipsa Ylä-Mononen, puheenjohtaja
pipsa.yla-mononen(ät)fennia.fi

Merja Snickeri
merja.snickeri(ät)teliacompany.com

Tarja Rantala
tarja.rantala(ät)knowit.fi

Tuija Virtanen
tuija.virtanen(ät)projektorit.fi

Tuula Sutinen
tuula.sutinen(ät)nets.eu

Yhteyshenkilönä MiitIT ry:n johtokunnassa
toimii  Elina Varteva.