Verkostot

AKVA


MiitIT ry:n vanhin verkosto tarjoaa mm. esitelmiä, koulutusta, yritysvierailuja, kulttuuritapahtumia sekä keskustelufoorumin jäsenilleen.

ITU-verkosto


Verkosto suuntaa katseensa tulevaisuuteen ja uudistumiseen. Aiheina ovat persoonallisuuden ja luovuuden kehittäminen, henkilökohtainen kasvu, toisten huomioiminen ja hyvinvointi.

Tietoliikenne-foorumi TLF


Tietoliikenne-foorumi toimii jäsentensä tietoliikennealueeseen liittyvien aiheiden puolueettomana ja vapaaehtoisena keskustelufoorumina, jossa voi vaihtaa ajatuksia alalla tapahtuvista muutoksista ja muutosten vaikutuksista sekä synnyttää keskustelua tietoliikenteen nykytilasta ja kartoittaa sen uusia mahdollisuuksia.

SeniorIT


Uusin, syksyllä 2015 perustettu SeniorIT-verkosto on suunnattu ensisijaisesti kokeneille ICT-ammattilaisille, mutta on avoin kaikille yhdistyksen jäsenille.

Yrittäjyys-verkosto


Yrittäjyys-verkosto on vuonna 2012 perustettu vertaisverkosto yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Verkosto tarjoaa yrittäjille tilaisuuden oppia uutta ja verkostoitua niin sosiaalisessa mediassa kuin tilaisuuksissakin, joita järjestetään pitkin vuotta.

ICT Ladies -verkosto


ICT Ladies – tuttavallisemmin ICT Leidit – antaa tietotekniikka-alalla toimiville naisille mahdollisuuden kehittää itseään ammatillisesti ja luoda uusia, hyödyllisiä kontakteja.

TIETOHALLINTO-verkosto


Verkosto keskittyy mm. operatiiviseen johtamiseen, toimeenpanoon ja käyttöönottoihin liittyviin haasteisiin, palvelujen rajapinnassa toimimiseen ja palvelujen prosesseihin (ITIL ym.).

LIITY – VERKOSTOIDU – VAIKUTA!

MiitIT ry:n jäsenenä voit maksutta liittyä verkostoihimme, jolloin saat tapahtumatiedot nopeasti sähköpostiisi. Jäsenyys on maksutonta ja voit liittyä sähköpostitse os. jasenasiat(ät)tivia.fi. 

YHTEISTYÖTÄ YRITYSTEN KANSSA

Teemme mielellämme yhteistyötä yritysten kanssa. Jos yrityksesi on kiinnostunut esim. tapahtumien järjestämisestä verkostojemme kanssa, ole yhteydessä johtoryhmien jäseniin, joiden yhteystiedot löytyvät kunkin verkoston sivulta.