Vahva tunnistaminen – katsaus tunnistamispalveluihin ja -ekosysteemiin

Tapahtuman päivämäärä: 04.02.2019

Tervetuloa ICT Ladien organisoimaan tapahtumaan digitaalisten aiheiden parissa. Nyt on vuorossa katsaus vahvaan tunnistamiseen liittyviin palveluihin ja -ekosysteemiin.

Ilmoittautuminen tästä viimeistään 29.01.2019. Tarjoilua varten pyydämme ilmoittamaan mahdolliset allergiat.

Aika: Ma 4.2.2019
Paikka: Teollisuuskatu 15, Telian tilat

Ohjelma:
16:30 Kahvia ja pientä purtavaa
17:00 Puheenvuorot alkavat

  • Netsin digitaaliset palvelut, katsaus tunnistamispalveluihin ja -ekosysteemiin. Lisäksi avataan myös näiden palveluiden kehitysnäkymiä, Matti Villikka, Account Director, Nets.
  • Kuinka pankkien tunnistusvälineet ja mobiilivarmenne saadaan nykyään ostettua välittäjien kautta helposti. Uusi toimintamalli helpottaa asiointipalvelujen vahvan tunnistuspalvelun hankintaa ja käyttöönottoa ja pienentävät palvelun hintaa, Mika Loukola, Business Manager, Digital Identity, Telia Finland.

18:30 Tilaisuus päättyy

Nets on pohjoismainen, Eurooppaan toimintaa laajentava, maksamisen, maksamisen infrastruktuurin ja digitaalisten palveluiden tarjoaja. Palveluitamme käyttävät pankit, kauppakonsernit, kauppiaat sekä muut yritykset ja yhteisöt.
Lue lisää Nets allekirjoittaminen ja tunnistautuminen

Telia on yksi vahvan tunnistuksen keskeisesti toimijoista Suomessa. Telia on sekä tunnistusvälineen tarjoaja (Telia Mobiliivarmenne), että tunnistusvälityspalvelun tarjoaja (Telia Tunnistus). Mobiilivarmenteen suosio on kasvussa ja moni on ottanut sen jo ensisijaiseksi tunnistusvälineeksi verkko-tunnustautumisiin.
Lue lisää VRK valitsi Telian

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Facebooktwitterlinkedin