Teatteri-ilta: Punainen viiva

Tapahtuman päivämäärä: 20.01.2017

Tapahtuma-aika: 18.00 kahvitarjoilu, esitys klo 19.00

Tapahtumapaikka: Kansallisteatterin Pieni näyttämö, Bergbominkuja 2 (käynti Kaisaniemen puiston puolelta)

AKVA-verkostomme aloittaa vuoden 2017 toimintansa teatterin merkeissä. Illan ohjelmassa on Red Nose Companyn esittämä Punainen viiva, johon olemme varanneet liput 40 ensimmäiselle. Kansallisteatterissa on vain kaksi Punainen viiva -näytöstä, joten kannattaa tehdä varaus pian!

Ennen näytöstä klo 18.00 ohjaaja Otso Kautto kertoo esityksestä kahvitarjoilun yhteydessä Kansallisteatterin Suuren näyttämön 2. parven lämpiössä.

Seuralainen on myös tervetullut mukaan! Hinta jäsenillemme on 32 euroa, ei-jäsenille 42 euroa sisältäen kahvitarjoilun.

Ilmoittautuminen on päättynyt!

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Liput tulee maksaa 20.12. mennessä yhdistyksemme tilille FI29 5721 1520 0655 38. Jos sinulle tulee este, ilmoitathan siitä hyvissä ajoin toimistollemme os. miitit(ät)tivia.fi. Voimme palauttaa lippurahat vain siinä tapauksessa, että saamme jonkun toisen tilallesi.

TERVETULOA!!

Voit käydä tutustumassa esitykseen täältä.

Kansallisteatterin pieni näyttämö

Artikkelikuva: Kuvassa vasemmalla Mike (Tuukka Vasama) ja oikealla Zin (Timo Ruuskanen), kuvaaja Tero Ahonen.

PERHEJÄSENYYS

Olethan tietoinen perhejäsenyydestämme? Jäsenyys maksaa vain 15 euroa/vuosi ja lehtietuja lukuun ottamatta siihen sisältyy kaikki jäsenedut. Perhejäsenyys edellyttää, että samassa taloudessa on yksi täysihintainen jäsen ja rekisteriin tallennettu osoite on molemmilla jäsenillä sam

Jaa sosiaalisessa mediassa

Facebooktwitterlinkedin