Oopperan IT – mitä verhojen takaa löytyy 10.4.2019

Tapahtuman päivämäärä: 10.04.2019

ICT Ladies ilolla ilmoittaa, että vuoden 2019 toivotuin vierailukohde toteutuu jo keväällä. Suomen kansallisoopperan ja -baletin IT-hallinnon arkea ja IT:n tulevia kehityshankkeita valottaa järjestelmävastaava Petra Tarkiainen. Tuotantoassistentti Malla Vanhanen johdattaa Leidit Talokierrokselle verhojen taakse kurkistamaan kulisseja.

Tilaisuus on täynnä!  Tilaisuuden maksimi osallistujamäärä on 25 henkilöä ja tarkoitettu MiitIT jäsenille. Ilmoitathan tarjoilua varten mahdolliset allergiat.

Aika: Ke 10.4.2019
Paikka: Suomen kansallisooppera ja -baletti, Helsinginkatu 58, Helsinki (Töölönlahden puoleinen sisäänkäynti)

Ohjelma:
Klo 16.00 kokoontuminen Töölönlahden puoleisen sisäänkäynnin aulassa. Päällysvaatteet jätetään alakertaan, Alminsalin narikkaan. HUOM. Tulethan ajoissa, koska kuljemme turvaporteista läpi ryhmänä oppaan johdattamana henkilöstön tiloihin .

  • 16.15–16.45 Oopperan IT ja tulevia kehitysnäkymiä, Petra Tarkiainen, järjestelmävastaava
  • 16.45–18.00 Talokierros, Malla Vanhanen, tuotantoassistentti

Talokierros päättyy klo 18.00 päälämpiöön, jossa alkaa klo 18.15 päädramaturgi Juhani Koiviston teosesittely Aidasta.

”Rakkaus Aidaan saa sotapäällikkö Radamesin pettämään maansa. Rakastavaiset saavat toisensa vasta kuolemassa. Aida on kirjaimellisesti ajaton oopperaklassikko. Sen musiikki puhuttelee kuulijoita vuodesta toiseen ja tarinan yhteiskunnalliset teemat ovat nähtävissä läpi historian. Kansallisoopperan kiitetyssä toteutuksessa on viitteitä niin faaraoiden aikaan kuin nykymaailman konflikteihin. Aida muistetaan näyttävistä tapahtumista ja suurista joukkokohtauksista, mutta kaikessa mahtavuudessaan se on myös intiimi kuvaus kielletystä rakkaudesta.”

Liput myynnissä joko omassa verkkokaupassa tai Stockmannin tavaratalojen asiakaspalvelupisteissä.

Lue lisää Suomen kansallisoopperasta ja -baletista osoitteessa Oopperabaletti

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Facebooktwitterlinkedin