Lehdistötiedote 17.2.2016

17.2.2016 / Lea

Hetky on nyt MiitIT!

Vuonna 1971 perustettu Helsingin Tietojenkäsittely-yhdistys ry Hetkyn nimi on muuttunut. Yhdistyksen syyskokouksessa 10.12.2015 uudeksi nimeksi päätettiin MiitIT ry.

Yhdistys on toiminut 45 vuotta pääkaupunkiseudulla tietotekniikka-alan ammattilaisten aktiivisena verkostona. Toimintaympäristön jatkuva muutos sekä jäsenistön sijoittuminen laajemmalle alueelle ovat olleet nimenmuutoksen taustalla.

”Tietotekniikka-ala on vuosikymmenien aikana muuttunut ja monipuolistunut ja on nykyään paljon muutakin kuin ATKoota. Tietotekniikan hyödyntäminen on useimpien suomalaisten arkea ja elämme vahvasti digitalisaation keskellä. Jäsenistömme sijoittuu koko Uudenmaan alueelle ja koostuu tuhansista tietotekniikan ja viestinnän ammattilaisista, jotka työskentelevät hyödyntäen ja tuottaen tietotekniikan palveluita. Yhdistyksemme haluaa vastata ajan haasteisiin uudistumalla ja tarjoamalla jäsenistölle entistä parempia palveluja sekä verkostoitumismahdollisuuksia. Uusi nimemme MiitIT kuvastaa tätä muutosta”, linjaa MiitIT ry:n puheenjohtaja Kai Linnervuo.

Nimenmuutoksen yhteydessä uudistettiin myös yhdistyksen graafinen ilme ja erityisesti sähköiset palvelut sekä henkilö- että yritysjäsenille.

***

MiitIT ry on tieto- ja viestintätekniikan parissa työskentelevien sekä ICT:stä kiinnostuneiden henkilöiden verkottunut yhteisö, joka seuraa aktiivisesti alan kehityssuuntia ja toimii aktiivisena vaikuttajana. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen yhteisölliset toiminnan puitteet sekä mahdollisuuden ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen.

MiitIT ry on Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:n suurin jäsenyhdistys. Jäseniä yhdistyksessä on noin 3 000, joista yritysjäseniä on noin 190. 

***

Lisätietoja:

Kai Linnervuo
Puheenjohtaja
kai.linnervuo(ät)m-files.com
0400 360 986

Elina Ylppö
järjestösihteeri
miitit(ät)tivia.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Facebooktwitterlinkedin