Kiinnostaako sinua Suomen keskuspankin IT? Jos vastaat kyllä, niin tervetuloa Suomen Pankkiin 20.3.

Tapahtuman päivämäärä: 20.03.2019

ICT Ladies toivottaa sinut tervetulleeksi kuulemaan Suomen Pankin IT:n arjen kehityshankkeista, ja sen roolista osana keskuspankki- ja valvojatoimintaa. Tilaisuuden päätteeksi on järjestetty opastettu taidekierros Suomen Pankin päärakennuksen tiloissa.

Sitova ilmoittautuminen tästä viimeistään 12.03.2019. Tilaisuuden maksimi osallistujamäärä on 25 henkilöä ja tarkoitettu MiitIT jäsenille. lmoitathan tarjoilua varten mahdolliset allergiat.

Aika: Ke 20.3.2019
Paikka: Suomen Pankin päärakennus osoitteessa Snellmaninaukio, Helsinki

Ohjelma:
16:30 mennessä saapuminen Suomen Pankin päärakennukseen. HUOM. Tulethan ajoissa, koska päärakennuksen ovi menee kiinni klo 16.30 .

  • Suomen Pankin IT osana keskuspankki- ja valvojatoimintaa, toimistopäällikkö Kirsti Ikonen.
  • IT-kehityshankkeita arjessa, projektipäällikkö Susanna Kallonenn.
  • Taide-kierros, jonka opastaa Suomen Pankin Taidekerhon puheenjohtaja Jukka Valle.

19:00 Tilaisuus päättyy

Suomen Pankki on Suomen kansallinen rahaviranomainen ja eurojärjestelmän jäsen. Pankki rakentaa taloudellista vakautta. Vakaa hintataso, turvalliset maksujärjestelmät ja luotettava rahoitusjärjestelmä edistävät kestävää talouskasvua, työllisyyttä ja suomalaisten hyvinvointia. Keskuspankki on arvostettu työnantaja, joka panostaa henkilöstönsä työhyvinvointiin ja tarjoaa haasteita sekä mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen. Suomen Pankissa työskentelee noin 370 eri alojen asiantuntijaa.

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Facebooktwitterlinkedin