MiitIT ry:n jäsenyys

JÄSENENÄ SAAT PALJON RAHANARVOISIA ETUJA – lue tarkemmin ja liity joukkoomme!

MiitIT ry ja valtakunnallinen kattojärjestömme TIVIA yhdessä tarjoavat sinulle monipuoliset jäsenedut, joista todella hyödyt.

TILAISUUDET JA TAPAHTUMAT

Tarjoamme jäsenillemme vuosittain kymmeniä mielenkiintoisia ja laadukkaita ajankohtaisiin teemoihin tarttuvia tilaisuuksia, joita aktiiviset verkostomme kuukausittain järjestävät. Tilaisuudet järjestetään pääosin iltaisin ja suurin osa niistä on jäsenillemme maksuttomia. Ne tarjoavat myös erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua alan muiden toimijoiden kanssa.

VERKOSTOT

MiitIT ry:ssä on 7 verkostoa, jotka ovat avoinna kaikille jäsenillemme: AKVA (Aktiiviset vaikuttajat), ICT Ladies, ITU (Ilo-Tulevaisuus-Uudistuminen), Tietohallinto, Tietoliikenne, Yrittäjyys sekä uusimpana syksyllä 2015 perustettu Senioriverkosto. Verkostojen kautta sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme! Verkostojäsenyys on maksutonta ja voit liittyä haluamiisi verkostoihin os. jasenasiat(ät)tivia.fi

MAKSUTTOMAT SEMINAARIT

Johtokuntamme järjestää jäsenille vuosittain kaksi hyödyn ja huvin yhdistävää maksutonta seminaaria, keväällä Helmiseminaarin ja syksyllä Lomaltapaluubileet.   Vuosittaisiin Lomaltapaluubileisiin voit tuoda mukanasi myös vieraan, joka ei kuulu MiitIT ry:hyn.

JÄSENENÄ SAAT OMIEN ETUJEMME LISÄKSI KAIKKI TIVIA RY:N TARJOAMAT JÄSENEDUT!

Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry TIVIAn jäsenedut

YRITYSJÄSENYYS

Yritysjäsenet saavat mm. halutessaan logonsa näkyville sivustollemme. Tutustu lisäksi TIVIA-yhteisömme tarjoamiin jäsenetuihin!

LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ!

LISÄJÄSENYYDELLÄ TÄYDET EDUT

Jos kuulut johonkin toiseen TIVIA:n jäsenyhdistykseen, voit liittyä yhdistykseemme lisäjäseneksi, jolloin 15 euron vuosimaksulla saat kaikki jäsenetuudet. Lisäjäseneksi voit ilmoittautua os. jasenasiat(ät)tivia.fi

HYÖDYNNÄ JÄSENMAKSUSI SUOMAT EDUT! VERKOTU, VIIHDY JA PÄIVITÄ OSAAMISESI TILAISUUKSISSAMME!

 

 

HUOM! Olethan tietoinen perhejäsenyydestämme? Jäsenyys maksaa vain 15 euroa/vuosi ja lehtietuja lukuun ottamatta siihen sisältyy kaikki jäsenedut. Perhejäsenyys edellyttää, että samassa taloudessa on yksi täysihintainen jäsen ja rekisteriin tallennettu osoite on molemmilla jäsenillä sama.

Liity MiitIT ry:n perhejäseneksi.