MiitIT ry:n jäsenyys

JÄSENENÄ SAAT PALJON RAHANARVOISIA ETUJA – lue tarkemmin ja liity joukkoomme!
MiitIT ry ja valtakunnallinen kattojärjestömme TIVIA yhdessä tarjoavat sinulle monipuoliset jäsenedut, joista todella hyödyt.
TILAISUUDET JA TAPAHTUMAT
Tarjoamme jäsenillemme vuosittain kymmeniä mielenkiintoisia ja laadukkaita ajankohtaisiin teemoihin tarttuvia tilaisuuksia, joita aktiiviset verkostomme kuukausittain järjestävät. Tilaisuudet järjestetään pääosin iltaisin ja suurin osa niistä on jäsenillemme maksuttomia. Ne tarjoavat myös erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua alan muiden toimijoiden kanssa.
VERKOSTOT
MiitIT ry:ssä on useita verkostoja, jotka ovat avoinna kaikille jäsenillemme: AKVA (Aktiiviset vaikuttajat), ICT Ladies, ITU (Ilo-Tulevaisuus-Uudistuminen), Tietohallinto, Tietoliikenne, Yrittäjyys sekä Senioriverkosto. Verkostojen kautta sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme! Verkostojäsenyys on maksutonta ja voit liittyä haluamiisi verkostoihin os. jasenasiat(ät)tivia.fi
MAKSUTTOMAT SEMINAARIT
Yhdistys järjestää erilaisia tilaisuuksia ja yritysvierailuja, jotka ovat jäsenilleen pääsääntöisesti veloituksettomia.
JÄSENENÄ SAAT OMIEN ETUJEMME LISÄKSI KAIKKI TIVIA RY:N TARJOAMAT JÄSENEDUT!
Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry TIVIAn jäsenedut
YRITYSJÄSENYYS
Yritysjäsenet saavat mm. halutessaan logonsa näkyville sivustollemme. Tutustu lisäksi TIVIA-yhteisömme tarjoamiin jäsenetuihin!

LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ!

LISÄJÄSENYYDELLÄ TÄYDET EDUT
Jos kuulut johonkin toiseen TIVIA:n jäsenyhdistykseen, voit liittyä yhdistykseemme lisäjäseneksi, jolloin 16 euron (vuosi 2018) vuosimaksulla saat kaikki jäsenetuudet. Lisäjäseneksi voit ilmoittautua os. jasenasiat(ät)tivia.fi
HYÖDYNNÄ JÄSENMAKSUSI SUOMAT EDUT! VERKOTU, VIIHDY JA PÄIVITÄ OSAAMISESI TILAISUUKSISSAMME!

HUOM! Olethan tietoinen perhejäsenyydestämme? Perhejäsenyys maksaa vain 20 euroa/vuosi (lehdetön). Perheenjäsenyyden ehtona on, että samassa taloudessa (henkilöillä on sama osoite) asuu henkilö-, seniori- tai opiskelijajäsen.

Liity MiitIT ry:n perhejäseneksi.