Info

miitit2

Verkostoidu, investoi itseesi ja viihdy kollegoiden parissa!

MiitIT ry on tieto- ja viestintätekniikan parissa työskentelevien sekä ict:stä ja digitalisaatiosta kiinnostuneiden ammattilaisten verkottunut yhteisö, joka seuraa aktiivisesti ict-alan kehityssuuntia ja tarjoaa jäsenilleen erinomaiset puitteet niin verkostoitumiseen kuin ammatillisen osaamisen päivitykseenkin. Yhdistyksemme on valtakunnallisen Tieto- ja viestintätekniikna ammattilaiset ry TIVIAn suurin jäsenyhdistys.
Järjestämme vuosittain lukuisia ajankohtaistilaisuuksia sekä erilaisia tapahtumia, jotka ovat pääosin maksuttomia jäsenillemme. Myös ei-jäsenet voivat osallistua tilaisuuksiimme erillistä maksua vastaan. MiitIT ry:ssä sinulla on myös oiva mahdollisuus vaikuttaa eri verkostoissamme. Jäsenenä saat omien etujemme lisäksi suuren määrän  TIVIAn hyödyllisiä ja rahanarvoisia etuja, joihin voit tutustua täältä.

MiitIT ry:n säännöt löydät täältä.


MiitIT ry on valtakunnallisen Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry TIVIAn suurin jäsenyhdistys. TIVIAn jäsenyhdistysten jäsentiedot säilytetään yhteisessä jäsenrekisterissä. Rekisterinpitäjä käyttää jäsenrekisteriä ensisijaisesti jäsenyhdistysten ja jäsenistön jäsenasioiden hoitamiseen.

TIVIAn rekisteri muodostuu erillisistä alarekistereistä, joita ovat TIVIA ry:n jäsenyhdistysten jäsenrekisteri, TIVIA ry:n kokonaan omistaman Infuture Oy:n asiakasrekisteri, tapahtumakohtainen osallistujarekisteri, markkinointirekisteri, rekisteri tutkimustarkoituksia varten sekä taloushallintajärjestelmä. Rekistereihin tallennetaan jäsentietojen lisäksi yhdistysten luottamushenkilöiden, tutkimuksiin osallistuneiden, kouluttajien, koulutuksiin ja tapahtumiin osallistuneiden, sitoumuksen tehneiden, työ- ja palvelussuhteessa olevien sekä muihin sidosryhmiin kuuluvien henkilötietoja.

Tarkemmat lisätiedot löydät täältä.


Ajassa jo vuodesta 1971

2.9.1971 perustettu Helsingin Tietojenkäsittely-yhdistys ry Hetky muutti nimensä 10.12.2015 pidetyssä syyskokouksessa ja on nyt MiitIT ry.  Vuosi 2018 on yhdistyksen 47. toimintavuosi.

Tule jäseneksi

Tutustu jäsenetuihimme ja toimintaamme tarkemmin täältä!

 

TIVIA ry

MiitIT ry:ssä olet osa valtakunnallista ICT-alan ammattilaisten joukkoa! Katso tarkemmin!