Info

MiitIT ry on tieto- ja viestintätekniikan parissa työskentelevien sekä ict:stä ja digitalisaatiosta kiinnostuneiden ammattilaisten verkottunut yhteisö, joka seuraa aktiivisesti ict-alan kehityssuuntia ja tarjoaa jäsenilleen erinomaiset puitteet niin verkostoitumiseen kuin ammatillisen osaamisen päivitykseenkin. Yhdistyksemme on valtakunnallisen Tieto- ja viestintätekniikna ammattilaiset ry TIVIAn suurin jäsenyhdistys.
 
Järjestämme vuosittain lukuisia ajankohtaistilaisuuksia sekä erilaisia tapahtumia, jotka ovat pääosin maksuttomia jäsenillemme. Myös ei-jäsenet voivat osallistua tilaisuuksiimme erillistä maksua vastaan. MiitIT ry:ssä sinulla on myös oiva mahdollisuus vaikuttaa eri verkostoissamme.
 
Jäsenenä saat omien etujemme lisäksi suuren määrän  TIVIAn hyödyllisiä ja rahanarvoisia etuja, joihin voit tutustua täältä.

MiitIT ry:n säännöt

Verkostoidu, investoi itseesi ja viihdy kollegoiden parissa!

 

miitit2

 

Ajassa jo vuodesta 1971

2.9.1971 perustettu Helsingin Tietojenkäsittely-yhdistys ry Hetky muutti nimensä 10.12.2015 pidetyssä syyskokouksessa ja on nyt MiitIT ry.  Vuosi 2016 oli yhdistyksen 45. toimintavuosi ja tätä juhlittiin 6.9. Vanhan ylioppilastalon juhlasalissa. Katso juttu tilaisuudesta blogistamme

Tule jäseneksi

Tutustu jäsenetuihimme ja toimintaamme tarkemmin täältä!

 

TIVIA ry

MiitIT ry:ssä olet osa valtakunnallista ICT-alan ammattilaisten joukkoa! Katso tarkemmin!