HEY – Hyvä Elämä Yrittäjällä

Tapahtuman päivämäärä: 02.06.2016

Tapahtuma-aika: 16:30 - 20:00

Tapahtumapaikka: Lapinlahden Lähde. Lapinlahden sairaala, Lapinlahdentie 1, Helsinki

YRITTÄJYYS-verkoston kesänavaus

HEY-Hyvä Elämä Yrittäjällä -illassa Lapinlahden Lähteellä saatiin käytännönläheistä tietoa ja arkeen sopivia työkaluja, joiden avulla kehon ja aivojen huolto arjen paineissa sujuu. Psykiatrinen sairaanhoitaja ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja Petronella Seppälä  ja joogaopettaja Lotta Leiwo vetivät vuorovaikutteisen hyvinvointi-workshopin yrittäjille ja siitä haaveileville. Lapinlanhden lähde kartalla.

Ohjelma:

16:30 Aloitus ja kevyt välipala. HEY! Kuka mä oon? Mihin mä tulin? Mihin me ollaan menossa?
17:00 HEY! Mitä mielessä? Joustattaako? Why not?/ Petronella Seppälä
17:45-18:15 Tauko
18:15 HEY! Kropan krempat kondikseen! But how?/ Lotta Leiwo
19:00 FAQ: Miten tästä eteenpäin -workshop
20:00 Tilaisuus päättyy

Ilta koostui sekä faktoista, vinkeistä että myös helpoista käytännön harjoituksista, joiden avulla yrittäjän ja paljon työtä tekevän on helppo palauttaa aivot ja keho hyvään toimintamuottiin. Illan vetäjät ovat alansa osaajia ja kertoivat meille, miten huoltaa itseään yrittäjyyden monenmoisissa melskeissä. (Katso vetäjien esittelyt alempaa.) 

Ohjelmassa oli mm.:

  • Vinkkejä hyviin stressinsäätelytaitoihin
  • Apua ajanhallintaan sekä työn ja vapaa-ajan säätelyyn
  • Malleja asioiden hoitamiseen tehokkaasti ja laadukkaasti
  • Tietoa palautumisen tärkeydestä ja keinoja edistää hyvää oloa
  • Oppeja rentoutua oikein, hyödyntää joogaa tai keskittymisharjoituksia kiireen keskellä

Aina ei tarvitse lähteä vuorille meditoimaan, muutaman minuutin palauttavat harjoitukset päivittäin riittävät!

HEY-illan aikana saatiin hyvää oloa, vinkkejä ajanhallintaan ja oppeja rakentaa arjesta toimiva, stressivapaa kokonaisuus!

Tilaisuus oli jäsenillemme maksuton, muilta veloitamme 30 euroa.
KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

Puhujaesittelyt:

petronella_seppala_omataskeleet_kasvokuvaPetronella Seppälä: sairaanhoitaja (YAMK), ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, kouluttaja, kliininen asiantuntija.

"Psykiatrisena sairaanhoitaja olen työskennellyt kohta 10 vuotta muun muassa lastenpsykiatrian kokovuorokausiosastoilla, nuorten päivystävissä ja kokoaikaisissa sijaishuollon yksiköissä sekä Nuorisopsykiatrian poliklinikalla. Tällä hetkellä työskentelen valmennuspalvelu yrityksessäni Omat askeleet ja hoidan kotona pientä tytärtäni. Teen yksilövalmennuksia, koulutan ja järjestän erilaisia hyvinvointipäiviä yksityishenkilöille ja yrityksille. Toteutan myös Kelan lasten perhekuntoutusta (LAKU) Pirkanmaalla.

Yksilö- ja joukkueurheilu on kuulunut elämääni lapsesta alkaen. Urheilu-urani ohella olen toiminut taitoluisteluvalmentajana lapsille, nuorille ja aikuisille. Tälläkin hetkellä liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeä osa elämääni, joskaan eivät enää kilpaurheilumielessä.

Aitous, asiakaslähtöisyys, tasavertaisuus, luottamus ja laatu ovat toimintaani ylläpitäviä arvoja. Kuulluksi tulemisella ja sitä kautta eteenpäin pääsemisellä on myös tärkeä merkitys työskentelyssä. Voimavarojen sekä vahvuuksien etsiminen kuuluu olennaisena ratkaisukeskeiseen tapaani työskennellä ihmisten kanssa. Pyrin huomioimaan ihmisen kokonaisuutena, koska yksilön hyvinvointiin vaikuttaa sekä mielen että kehon tasapainoinen huoltaminen. Unohtamatta tietenkään armollista ja hyväksyvää suhtautumista itseen. Harjoituksissa yhdistellään rennosti ja luovasti liikettä sekä tavanomaisempia tehtäviä."

LinkedInwww.facebook/omataskeleet

Lotta-LeiwoLotta Leiwo: joogaopettaja, personal trainer, wellness coach, ryhmäliikuntaohjaaja

"Päivätyönäni toimin Smartumin Hengettärenä luomassa hyvää oloa ja fiilistä toimistolla. Taustastani johtuen näkemystä hyvinvointiin löytyy monelta kantilta, myös omakohtaisten kokemusten kautta. Oman tieni burn outista ylikuntoon ja sitä kautta joogamatolle kulkeneena tiedän mistä puhun.

Painotan ohjauksessani tasapainoa, iloa ja nautintoa, intohimoinani turvallinen fyysinen harjoittelu ja lempeä ja hyväksyvä mieli, pilkettä silmäkulmassa unohtamatta.

Elämän tarkoitus on olla onnellinen, mutta joskus se unohtuu kun on (muka) liian kiireinen."

www.facebook.com/lottajooga,  www.liikuntapalveluilo.fi, Smartumin hyvinvointiblogi 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Facebooktwitterlinkedin