Hae MiitIT ry:n johtokuntaan

2.9.2019 / Tommi

Yhdistyksemme johtokunta hakee vahvistusta vuodelle 2020

Yhdistyksen syyskausi on lähtenyt käyntiin ja samalla on aika suunnata katseita myös tulevaan vuoteen. Tämän myötä haemme uutta vahvistusta tuleville vuosille! Marraskuussa pidämme yhdistyksen syyskokouksen, jossa valitaan uusi johtokunta. Johtokunnan jäsenen kausi on kaksivuotinen.

Johtokuntatyöskentely, mitä se tarkoittaa?

Johtokunnan edustajat ovat MiitIT ry:n jäseniä. Johtokuntaamme kuuluu puheenjohtaja sekä kuusi jäsentä ja kokoonpano edustaa mahdollisimman laajasti jäsenkuntaa niin ikärakenteeltaan kuin ammatillisilta osaamisalueiltakin.

Yhdistyksen johtokunnan tehtävänä on perinteiset yhdistystoiminnan tehtävät eli yhdistyksen vuosikokoukset, johtokunnan kokoukset, kokousten päätösten toimeenpano, talous- ja toimintasuunnitelmien laatiminen sekä niiden noudattaminen. Tämän lisäksi johtokunta on osallistunut erilaisten tapahtumien ja yritysvierailujen suunnitteluihin ja järjestelyihin yhdessä yhdistyksen jäsenten kanssa.

Mitä odotamme?

Voit olla järjestötoiminnan konkari tai vasta-alkaja – olennaista on se, että sinulla on ideoita ja innostusta sekä mielenkiintoa edistää MiitIT ry:n ICT-alan tuntemusta ja toimintaa uusille ja perinteisille areenoille.

Olennaista on, että olet yhteistyökykyinen, sosiaalinen ja utelias uusiin asioihin ja että sinulla on myös riittävästi aikaa.

Kiinnostuitko? Haluatko tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusia kokemuksia? Lähetä hakukirje osoitteeseen [email protected]

Lisätietoja antaa MiitIT ry:n puheenjohtaja Joona Haavisto, 040 532 3597, [email protected]

Jaa sosiaalisessa mediassa

Facebooktwitterlinkedin