SeniorIT kutsuvieraina huipputapahtumassa

29.11.2017 / MiitIT

SeniorIT-verkosto sai osallistumiskutsun Digital Silver -tapahtumaan tiistaina 28.11.2017. Se oli yhden päivän kestävä kansainvälinen ikäteknologiaseminaari, joka pidettiin Katajanokalla Wanhassa Satamassa.

Lisätietoa tapahtumasta: www.digitalsilver.eu

Saimme 10 ilmaislippua jaettavaksi sisäisesti SeniorIT:issä innokkaimpien eläkkeellä olevien jäsenten kesken. Muut halukkaat SeniorIT/MiitIT-jäsenet pääsivät tapahtumaan maksamalla 100 euroa. Ns. oikea hinta osallistumiselle on 300 euroa.

Kutsun esitti tapahtumaa isännöinyt ex-pääministeri Esko Aho, joka toivoi SeniorIT:iltä aktiivista otetta tapahtumassa ja MiitIT:iltä sopivaa markkinointityötä vuosittaisen Digital Silverin puolesta. Aho toivoi nimenomaan senioriosallistujia, joilla on ICT-ammattilaistausta.

Aivan ilmaiseksi SeniorIT-paikkoja ei jaettu; halusimme tehdä pienen palveluksen sekä Digital Silverille että itsellemme.

10 ilmaislippua jaettiin sellaisille ICT-senioreille, jotka olivat halukkaita esimerkiksi:

  • esittämään yleisökysymyksen tai -kysymyksiä esityksien aikana tai lopussa
  • osallistumaan ”käytäväkeskusteluihin”
  • tai ainakin tekemään esimerkiksi yhdestä esityksestä hieman muistiinpanoja myöhempää käyttöä varten.

Vaiva ei arvioitu suuren suureksi. Jotkut ehkä toimivat tällä tavalla jo muutenkin.

Ym. ”myöhempi käyttö” on ajatus SeniorIT:n järjestämästä teemaseminaarista ikäteknologiasta ja seniorikansalaisten huomioon ottamisesta tekniikan ja palvelujen kehittämisessä. Tätä varten keräämme tapahtuman jälkeen yhteen saamamme tiedon ja ideat omaa seminaariamme varten.

* * *

Katso alta tapahtumaan osallistuneen SeniorIT-verkoston jäsenen Eija Kallialan blogiraportti:

eijakalliala.fi/2017/11/digia-hopeahapsille

Jaa sosiaalisessa mediassa

Facebooktwitterlinkedin