MiitIT ry:n 45-vuotisjuhlat

Tapahtuman päivämäärä: 06.09.2016

Tapahtuma-aika: 16:30 - 22:30

Tapahtumapaikka: Vanha ylioppilastalo, juhlasali, Mannerheimintie 3, Helsinki

Yhdistyksemme perustamisesta tuli 2.9. kuluneeksi 45 vuotta! Kokenut mutta nuorekas ja ajan hermolla oleva keski-ikäinen yhdistyksemme sai arvoisensa syntymäpäiväjuhlat, kun niitä vietettiin upeissa puitteissa Vanhan ylioppilastalon juhlasalissa aivan Helsingin keskustassa. Illan aikana kuulimme mielenkiintoisia puheenvuoroja, nautimme herkullisesta ruoasta ja hyvästä seurasta. Tarjolla oli myös hyvää musiikkia vuosikymmenten varrelta!

Tilaisuuden key note -puhujana oli TIVIAn uusi toiminnanjohtaja, DI Mika Helenius, jonka ajankohtaisen esityksen aiheena oli

Teko- ja ihmisälyn uusi liitto

- Digitalisaatiossa liiketoiminnan kehitys on saavuttamassa teko- ja ihmisälyn saumattoman integraation. Uuden tietoisuuden avulla pystymme ratkaisemaa yhteiskunnan ja elinkeinoelämän haasteet yhä nopeammin rakentamalla uutta. Uudessa ”älyn” liitossa osaamisella ja ymmärryksellä on aikaisempaa suurempi merkitys, sillä äly on edelleen ihmisten yhdessä aikaan saamaan ja tuottamaa. Uuden älykkyyden tuottamiseen tarvitsemme kuitenkin jaettua ymmärrystä – koko organisaation laajuista osaamista, jota emme ole aikaisemmin tunnistaneet strategiseksi ja merkitykselliseksi. On aika luoda Suomeen uusi ”älyn” liitto kilpailukyvyn palauttamiseksi.

Paneelivieraat

Puheenvuoron jälkeen kokoontui asiantuntijapaneeli, jonka jäseninä Heleniuksen lisäksi olivat kansanedustaja Sanna Lauslahti, osastopäällikkö, ylijohtaja Juhapekka Ristola Liikenne- ja viestintäministeriöstä sekä Advisory Director Pekka Inkinen KPMG:ltä. Paneelin puheenjohtajana toimi Hitachi Data Systems Oy:n toimitusjohtaja Kari Savolainen.

Lue Matti Remeksen kirjoittama artikkeli juhlastamme.

Illan ohjelma:
  • 16.30  ilmoittautuminen
  • 17.00  tilaisuuden avaus, MiitIT ry:n pj. Kai Linnervuo
  • 17.20   key note -puheenvuoro, DI, TIVIA ry:n toiminnanjohtaja Mika Helenius
  • 17.50  paneeli
  • 18.30  illallis-buffet
  • 19.30  Siika & the Boys lavalle ja tanssilattia auki!
  • 22.30  tilaisuus päättyi

Pukukoodi: tumma puku.

Vanhan salissa oli paikalla lähes 170 jäsentä. Kiitos kaikille juhlavieraillemme!

Tilaisuus oli jäsenillemme ja se oli maksuton.*

*Peruutusehtomme: Juhlamme on maksuton, mutta jos osallistumista ei peruuteta tai peruutus tapahtuu 29.8. jälkeen, emmekä saa ketään tilalle, veloitamme 40 euroa järjestelykuluina.

 

Illan musiikista vastasi Siika & the Boys!

Puhujavieraamme,
TIVIA ry:n toiminnajohtaja
Mika Helenius

Toimitusjohtaja Kari Savolainen,
Hitachi Data Systems Oy

Kansanedustaja
Sanna Lauslahti

Osastopäällikkö, ylijohtaja Juhapekka Ristola, LVM

Advisory Director
Pekka Inkinen, KPMG

Jaa sosiaalisessa mediassa

Facebooktwitterlinkedin