Yhteisöllisyys – Superpoweria!

15.3.2017 / MiitIT

Upea risteilyseminaari kesäkuun alussa! Viimeinen ilmoittautumispäivä 30. huhtikuuta!

Tule mukaan MiitIT ry:n miniristeilylle 6.6. klo 15.00 – 21.00! M/S Finlandia irtaantuu klo 15.15 Länsisatamasta ja palaamme noin 6 tunnin päästä maihin.

Hieno mahdollisuus virkistäytyä, keskustella, verkostoitua, kuunnella ja oppia yhteisöllisyyden voimasta mm. parviälyn, tubettamisen, pelimäisyyden ja somen näkökulmista.

Risteilemään kanssamme lähtee joukko huippuosaajia, joiden esitysten lomassa meillä on myös mahdollisuus nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta sekä shoppailusta.

Risteilyn, seminaarin, kokoustarjoilun ja buffetillallisen yhteishinta vain 69 euroa Tivian jäsenelle ja nyt vain 89 euroa ei-jäsenellekin (kun yleensä olisi 99 euroa). Ota siis kaveri mukaan!

Kuuden tunnin hyödyllisen ja tiiviin mutta hauskan yhteisöllisyysristeilyn esiintyjät löytyvät alta (ja jos nimien yliviivaus ihmetyttää, niin ihmetyttää ”latojaakin”…):

Sonja ÄngesleväUnity Technologies / Neogames Finland: ”Peliteollisuuden menestystarinoiden resepti”

Sonja tunnetaan mm. pelialan verkottajana.

Piritta Seppälä, Viestintä-Piritta Oy: ”Yhteisöllisyyttä osallistamalla ja yhdessä tekemällä somessa”

Piritta tunnetaan yhdistyskentän ja julkishallinnon organisaatioiden someasiantuntijana, -kouluttajana ja -kirjantekijänä.

Marjo Kaihari ja Jouni EronenD.E. Prego Oy: Vahva työyhteisö -työpaja

Ennennäkemätön muutoksen tahti taloudessa ja työelämässä on aiheuttanut monilla työpaikoilla stressiä, kiirettä ja turvattomuuden tunnetta. Toisaalla rohkeat, ketterät kokeilut synnyttävät uudenlaista yhdessä tekemisen ja yhdessä onnistumisen tunteita. Vahvassa työyhteisössä kaikkia tunteita käsitellään ja työstetään avoimesti yhdessä, pohditaan ratkaisuja ja kannetaan vastuu itsestä yksilöllisesti ja muista yhteisöllisesti. Kasvu hyvästä vahvaksi työyhteisöksi vaatii kaikilta jäseniltä halua ja kykyä arvioida omaa toimintaa, tunteita ja energiaa. Pysähdypä siis silloin tällöin miettimään vastausta kysymykseen: ”Kun sinä tulet huoneeseen, mitä tulee huoneeseen?”

Marjo ja Jouni työskentelevät tyypillisesti esimiesten, asiantuntijoiden ja työyhteisön kehittämisen parissa valmentajina ja kehittämisasiantuntijoina Pregon asiakasorganisaatioissa. Molempien sydän sykkii ihmisten onnistumista ruokkivan organisaatiokulttuurin vahvistamiselle sekä suurenmoisen asiakas- ja henkilöstökokemuksen rakentamiselle. Työpaja tulee olemaan innostava, kannustava ja oivalluttava työnäyte siitä, mitä vahvan työyhteisön rakentaminen voi käytännössä tarkoittaa.

Hanna Liimatainen, Siliä Oy: ”Youtube = We tube – Mitä Youtube-yhteisöt meille opettavat?”

Janne Ruohisto, Intunex Oy: ”Parvityö vapauttaa osaamisen lokeroistaan”

Tämän päivän haastavien ongelmien ratkaiseminen edellyttää usean eri osaamisalueen yhdistämistä. Osaamisen yhdistäminen on hankalaa, koska osaaminen on kahlittuna erilaisiin lokeroihin yksittäisten organisaatioiden sisälle. Samaan aikaan organisaatioiden ja perinteisten työpaikkojen ulkopuolella on valtava osaamispotentiaalia, jota yhteiskuntamme ei tällä hetkellä kykene hyödyntämään. Parvityötä tukevat osaamisalustat vapauttavat osaamisen ulos lokeroistaan ja mahdollistavat sen yhdistämisen yli organisaatiorajojen ennen näkemättömällä tavalla, myös perinteisten työsuhteiden ulkopuolella.

Janne on kansainvälistäkin huomiota saaneen parvityömallin ja sitä soveltavan Skillhive-alustan kehittäneen yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja.

Katja Kuusela, MiitIT ry

Katja on MiitIT-yhteisön puheenjohtajuuden lisäksi aktiivinen yhteisötoimija muuallakin, kuten LinkedIn-profiilin Volunteers-osio kertoo.

Ilmoittaudu pian, mukaan mahtuu vain 80 ensimmäistä! Sitova ilmoittautuminen tästä viimeistään 30.4. (Aikataulullisista syistä toivomme, että maksat itse (tai maksatat työnantajallasi itse) osanottomaksun, tiedot alla.)

Osallistumismaksu (69 tai 89 euroa) on maksettava viimeistään 30.4.:

  • Saaja: MiitIT ry
  • Tilinro: FI29 5721 1520 0655 38
  • Viite/viesti: Risteily

Ohjelma tarkentuu parhaillaan jatkuvasti – ajantasaisin tieto löytyy tältä sivulta.

PS: Risteilyetkoilumahdollisuus Facebook-ryhmässä.

PS 2: 20 euroa edullisemman risteilyseminaarin lisäksi jäsenyys tuo melko läjän muitakin etuja – ja hyvin ehtii vielä liittyä.

PS 3: Iso artikkelikuva on peräisin Pixabaysta eikä liity tapaukseen muuten kuin että on etsitty hakusanalla ”cruise”:-)

Jaa sosiaalisessa mediassa

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin